dinsdag 26 februari 2019

Lindegroene BH met voorgevormde cups.

Dit is weer een andere manier om een voorgevormde cup te bekleden. Bij de vorige bh (oud rose) was de cup volledig bekleed met kant en deze is gedeeltelijk bekleed. 

De werkwijze van deze is weer heel anders. Als eerste maak je natuurlijk eerst de vorm in de cup, dunt uit en stikt de rand plat. 
Je bekleed de cup vanaf de achterkant en slaat de stof om naar de voorkant. Dan 'strijk' je de stof glad totdat er een gedeelte overblijft. Hier maak je coupenaden in op de plaats waar het kant overheen komt. 
Dan bepaal je a.d.h.v. de coupenaden waar je het kant plaatst en zet je het kant rondom vast. Later naai je de schulp vast met pitsteekjes, dat doe je met de hand. 
Nu is de cup klaar om in de romp gezet te worden. 

Zo zijn er veel manieren om een voorgevormde cup te bekleden. Laat je fantasie werken of zoek naar voorbeelden op internet of in de winkels. 

1 opmerking:

  1. As stated by Stanford Medical, It is in fact the one and ONLY reason this country's women live 10 years more and weigh on average 19 KG lighter than we do.

    (Just so you know, it has NOTHING to do with genetics or some secret diet and EVERYTHING to related to "how" they are eating.)

    P.S, What I said is "HOW", and not "what"...

    Tap on this link to uncover if this easy test can help you unlock your true weight loss possibilities

    BeantwoordenVerwijderen